fbpx

Τάσεις διακόσμησης γάμων 2021

Ρίχνουμε μια ματιά στις τελευταίες τάσεις που έχουν οριστεί για το 2021-2022. Έχοντας πάρει έμπνευση από τις τελευταίες αναφορές γάμου και τις τάσεις στα  λουλούδια και στα νυφικά φορέματα, μέχρι τις τάσεις της μόδας, συγκεντρώσαμε τις απαραίτητες και πιο συναρπαστικές τάσεις γάμου της χρονιάς.

Οι γάμοι είναι πολύ προσωπικοί και δεν υπάρχει γάμος που να ταιριάζει σε όλους, ο καθένας θέλει κάτι λίγο διαφορετικό, είτε είναι το φόρεμα, το catering, το στυλ ή τα λουλούδια. Όπως οι τάσεις διακόσμησης του γάμου αλλάζουν, το ίδιο κάνουν και τα γούστα και τα θέλω των ανθρώπων.

Κορυφή  της λίστας τάσεων του γάμου είναι οι γάμοι με λίγους καλεσμένους. Το να προσκαλείς όλους τους γνωστούς, φίλους και μακρινούς συγγενής στη μεγάλη σου μέρα δεν είναι πλέον τάση, φυσικά όλο αυτό έχει επηρεαστεί και από την παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού αλλά και πάλι τα ζευγάρια επιλέγουν μια πιο οικεία, ουσιαστική γιορτή. επιτρέποντας τους να ξοδέψουν τον προϋπολογισμό τους σε αλλά πράγματα όπως η εμφάνιση τους ή τη διακόσμηση του γάμου ή ακόμα και να ετοιμάσουν εκπλήξεις για τους καλεσμένους τους  για να θυμούνται αυτή τη ξεχωριστή  μέρα. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από ιδιωτική γευσιγνωσία κρασιού έως αναμνηστικά για τον κάθε καλεσμένο.

Βέβαια Το πιο σημαντικό από όλα, είναι ότι οι μικροί γάμοι επιτρέπουν στη νύφη και τον γαμπρό να περνούν ποιοτικό χρόνο με κάθε καλεσμένο.

Bridemagazine Tips

Η διακόσμηση

Μία από τις διακοσμητικές τάσεις του γάμου για το 2021 είναι η χρήση  του πλούσιου πρασίνου. Τραπέζια ντυμένα με πλούσιες φυλλωσιές ή καμάρες τελετής με πληθώρα φύλλων και πρασινάδα είναι η φετινή πρόταση διακόσμησης γάμου.

Σκεφτείτε φτέρες, παχύφυτα, γιρλάντες ευκαλύπτου ή ακόμα και κάκτο. Το καλύτερο πράγμα γι αυτή τη φυσική τάση διακόσμησης είναι ότι μπορεί να ενσωματωθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ γάμου, ρουστίκ αγροικία σίγουρα, μοντέρνα βιομηχανική.

Bridemagazine Tips

Το φόρεμα

Σύμφωνα με την Βίβλο της μόδας, τη Vogue, οι μεγάλοι οίκοι προτείνουν πολλά εντυπωσιακά λευκά φορέματα και όλοι δίνουν έμφαση στα μανίκια! Όχι μόνο σε νυφικά με μακριά μανίκια ντυμένα με δαντέλα αλλά και νυφικά με διακριτικά διακοσμημένα μανίκια με χάντρες και δαντέλες. Αέρινα φόρεμα με χαλαρό στυλ και ξεχωριστά διακοσμημένα μανίκια.

Διατηρώντας την πιο χαλαρή προσέγγιση στους γάμους, θα δούμε πολλά νυφικά στιλ, όπως τα κοντά νυφικά. Έχοντας αυτό κατά νου, όλα τα μάτια θα είναι στα νυφικά παπούτσια και το 2021 θα έχει να κάνει με τα χρώματα των παπουτσιών, όπου θα κυριαρχήσουν τα παστέλ ή και οι έντονοι τόνοι.

Bridemagazine Tips

Υπόθεση φωτισμός

Ο πρωτότυπος φωτισμός μπορεί να κάνει τον χώρο του γάμου σας να λάμπει στο φως του φεγγαριού και να ξεχωρίζει στο ηλιοβασίλεμα. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μία από τις κορυφαίες τάσεις γάμου της χρονιάς είναι για τον φωτισμό. Όταν ο ήλιος δύει, ανάβουν τα φώτα, είτε πρόκειται για εσωτερική ή εξωτερική δεξίωση γάμου, τα φώτα μπορούν να ρυθμίσουν τον τόνο και τη διάθεση για το βράδυ σας.

Σκεφτείτε έξω από το “lightbox” και εξετάστε διαφορετικούς τρόπους ενσωμάτωσης του φωτισμού με μοναδικό τρόπο. Από εκτεθειμένους λαμπτήρες έως γεωμετρικούς λαμπτήρες, vintage πολυελαίους έως κεριά σε μια παραλία. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε μια πινελιά λάμψης στο γάμο ή την δεξίωση σα.

Bridemagazine Tips

Δείτε ακόμη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *